izgradnja bazeni

Ako ste odlučili izgraditi vlastiti bazen trebate znati kakav bazen želite.

Da li će to biti montažni (na zemlji, djelomično ukopan ili potpuno ukopan), da li želite bazen sa preljevnim kanalom (voda je do vrha bazena) ili bazen sa skimerom (voda je 10-15 cm niža od ruba bazena), sa kojim materijalom će te obložiti bazen: bazenskom folijom,keramikom, da li će to biti vanjski bazen ili zatvoreni bazen? Kako će te grejati vodu u bazenu (struja,plin,solarni grijači ili toplinskim pumpama) Kako će te održavati vodu (automatski,sa mjerno dozirnim analizatorima vode ili ručno ) Koju vrstu kemikalije želite upotrebljavati? Da li želite bazenski prekrivač (solarni,zimski,sigurnosni,automatski rolo pokrov)? Možda želite pomičnu kupolu (raznih oblika i dimenzija) Ako je bazen zatvoreni kako čete riješiti vlagu i temparaturu u prostoru (odvlaživačem ili klima komorom) Kako će te čistiti bazen (ručno ili automatski ) Kako će te ulaziti u bazen (klasične stepenice ili bazenske ljestve ) Što želite od dodatnih atrakcija:masaže, protustrujna plivanja, slapovi, rasveta, zvučnici, vodene igračke…? Kako će te upravljati tom opremom;iz bazena,automatski ili putem interneta?

Alfa bazeni & Alfa doo

Plivanje sport koji jača dušu i telo

Plivanje je najzdraviji sport. Kad plivate ne opterećujete zglobove i kralježnicu, vodoravni položaj tijela pospješuje cirkulaciju, a strujanje vode opušta muskulaturu. Plivanje je ljudska aktivnost koja postoji od kad je i čovjeka, a prve slike plivanja datiraju iz kamenog doba.. Prvi zapis o plivanju potječe iz 2000. godine prije nove ere. Među najstarijim djelima u ko...

Pročitaj više

Nema boljeg načina za održavanje kondicije i pravilan razvoj svih mišića i zglobova od plivanja

Nema boljeg načina za održavanje kondicije i pravilan razvoj svih mišića i zglobova od plivanja. Blagotvorno deluje na psihu, kardiovaskularni sistem, pluća, ali pomaže i pri otklanjanju ili ublažavanju deformiteta kičmenog stuba i drugih oboljenja, pišu novosti.rs. Zbog toga se preporučuje svima, bez obzira na pol i godine. Ipak, dobro bi bilo da se sa ovim vidom rekreacije počne š...

Pročitaj više

Popusti povećali broj ranih uplata za letovanje u Grčkoj, na Egej se sprema oko 800.000 Srba. Najtraženije su vile, slede hoteli na severu, pa avionski aranžmani na ostrvima.

Zimski meseci biće topliji nego inače, a ova tendencija nastavlja se i tokom proleća, koje će biti toplo, sa velikim brojem gotovo letnjih dana. Očekivana prosečna temperatura biće do 19 stepeni Celzijusa, analiza je Nacionalnog centra za klimatske promene.


Blog template built for alfa.co.rs Alfa Bazeni

by mesarosnenad@gmail.com