izgradnja bazeni

Ako ste odlučili izgraditi vlastiti bazen trebate znati kakav bazen želite.

Da li će to biti montažni (na zemlji, djelomično ukopan ili potpuno ukopan), da li želite bazen sa preljevnim kanalom (voda je do vrha bazena) ili bazen sa skimerom (voda je 10-15 cm niža od ruba bazena), sa kojim materijalom će te obložiti bazen: bazenskom folijom,keramikom, da li će to biti vanjski bazen ili zatvoreni bazen? Kako će te grejati vodu u bazenu (struja,plin,solarni grijači ili toplinskim pumpama) Kako će te održavati vodu (automatski,sa mjerno dozirnim analizatorima vode ili ručno ) Koju vrstu kemikalije želite upotrebljavati? Da li želite bazenski prekrivač (solarni,zimski,sigurnosni,automatski rolo pokrov)? Možda želite pomičnu kupolu (raznih oblika i dimenzija) Ako je bazen zatvoreni kako čete riješiti vlagu i temparaturu u prostoru (odvlaživačem ili klima komorom) Kako će te čistiti bazen (ručno ili automatski ) Kako će te ulaziti u bazen (klasične stepenice ili bazenske ljestve ) Što želite od dodatnih atrakcija:masaže, protustrujna plivanja, slapovi, rasveta, zvučnici, vodene igračke…? Kako će te upravljati tom opremom;iz bazena,automatski ili putem interneta?

Alfa bazeni & Alfa doo

Zabava na bazenu nikad bolja!

Ovog ljeta plutajuće dekoracije oduševljavaju Optimisti uvijek mogu pronaći neki razlog za slavlje, a za vrijeme toplih mjeseci kada svoje fešte možemo preseliti na otvoreno, još je veći užitak okupiti svoje najdraže ljude i uživati u zajedničkim trenucima. S bazenom u dvorištu sigurno ćete biti popularna destinacija kako susjedskih klinaca tako i svih prijatelja koji pokušav...

Pročitaj više

Impresivna skrivena gradska terasa

Impresivna skrivena gradska terasa Predivne skrivene terase koje mame uzdahe svojim uređenjem idealno su mjesto za ljetno opuštanje. Bazen, prostor za sjesti s društvom, biljke i privatnost koju pružaju zidovi ove odlično uređene terase čine ju pravom oazom mira usred gradske vreve. Smještena iznad garaže i skrivena od pogleda, ova je terasa projekt australske tvrtke Outdoor Est...

Pročitaj više

Popusti povećali broj ranih uplata za letovanje u Grčkoj, na Egej se sprema oko 800.000 Srba. Najtraženije su vile, slede hoteli na severu, pa avionski aranžmani na ostrvima.

Zimski meseci biće topliji nego inače, a ova tendencija nastavlja se i tokom proleća, koje će biti toplo, sa velikim brojem gotovo letnjih dana. Očekivana prosečna temperatura biće do 19 stepeni Celzijusa, analiza je Nacionalnog centra za klimatske promene.


Blog template built for alfa.co.rs Alfa Bazeni

by mesarosnenad@gmail.com